EN

Värdet av att fortsätta träna

30 augusti 2018

En man stegar upp några block mot en flagga

När en chef gått Tuff Ledarskapsträning Steg 1 och kanske rentav Tuff Ledarskapsträning Steg 2 har hen en massa nya verktyg och framför allt ändrat sin syn på en massa saker som gör att hen agerar annorlunda. De allra flesta rapporterar stora resultat som en följd av den tuffa träningen. Dock vet vi att det finns så mycket mer skicklighet att utveckla som förstås ger ännu fler verksamhetsresultat. Traditionen är ju stark dock, att man går sin kurs och sen blir det inget mer, förrän kanske efter några år då man går en ny kurs på några dagar. 

Det blir så tydligt för alla chefer att det är förmågor man behöver träna för att bli bättre på att få självgående medarbetare, där de absolut mest centrala förmågorna är att kunna lyssna, att coacha och att kunna ge feedback som ger effekt.

Det finns så mycket affärsresultat att hämta om man är beredd att fortsätta träna. Att träna på sina kommunikationsförmågor ungefär som man går till gymmet och tränar kan ge effekter som kan påverka hela din arbetsvardag för att inte tala om dina affärsresultat.

Därför har vi nu utformat en träningsstruktur där du kan komma till oss på ”Tuff-gymmet” och få regelbunden träning, så att du hela tiden utvecklar din skicklighet i de förmågor som behövs för att styrka och coacha dina medarbetare.

Vill du komma i kontakt med oss?

Maila oss[email protected] eller ring oss tel. 08-446 16 20. 

Läs mer om Tuffa Träningspass online när du ….